Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Midarion Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Stabilizator de ulei motor 5in1 Power
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
5in1 Stabilizator de Ulei, este un produs special conceput pentru a compensa uzura in motoarele si transmisiile vechi si a reduce uzura in motoarele noi.

Acest aditiv special formulat asigura si un grad ridicat de lubrifiere.

Ajuta mentinerea vascozitatii uleiului la temperaturi ridicate sau conditii extreme de folosire, astfel mareste durata de viata a lubrifiantului cu peste 50%.

Stabilizatorul de Ulei 5in1 nu se prelinge de pe suprafata motorului in timpul stationarii astfel prevenind "pornirea uscata" la rece, reducand drastic uzura motorului. Aditivul contine in formula sa si Molybdenum ce ajuta la cresterea compresiei, atasanduse pe peretii uzati ai motorului.

Imbunatatind etansarea intre piston, segmenti si cilindru.

Detergentii si molybdenum-ul din conpozitie ajuta la curatarea si indepartarea depunerilor de cenusa din camera de ardere inbunatatind combustia motorului.

Uleiul de motor simplu, este conceput pentru motroarele NOI, cu un nivel de uzura mic sau inexistent.

Odata ce uzura apare in motor, ea creste considerabil, pentru ca uleiul nu face fata sau nu este conceput pentru motoare uzate.

Stabilizatorul de Ulei 5in1 este conceput atat pentru motoarele vechi si uzate, imbunatatind compresia cat si pentru moatoarele noi, de ultima generatie, reducand uzura motoroului, imbunatatind lubrifierea intre piesele mobile, scade consumul de ulei si ajuta la etansarea porilor din garnituri.

Se amesteca cu toate tipurile de ulei, chiar si cei sintetici, minerali sau ATF.
Din Gura in Gura